Zimske počitnice

Končno smo dočakali sproščanje ukrepov do te mere, da lahko pričnemo z izvajanjem smučarskih tečajev. Počitnice so pred vrati zato smo za vas pripravili Počitniški tečaj smučanja, tokrat malo drugače.

Med počitnicami lahko otroci starejši od 5 let z nami aktivno preživijo prosti čas in se obenem še naučijo smučati. Tečajniki so razdeljeni v manjše skupine glede na starost in predznanje, seveda tudi v skladu z navodili NIJZ.

Z izkušenimi učitelji bodo spoznavali osnove smučanja na varen in igriv način. Začeli bomo s spoznavanjem in prilagajanjem na opremo, igrami na snegu, drsenje po eni smučki, hoja v hrib in zaustavljanje; drsenje po hribu, zavijanje in uporaba žičnice. Tisti, ki so z osnovami že seznanjeni se bodo učili pravilne smučarske tehnike in zanimive vaje, ki k temu pripomorejo – osnovno vijuganje, vijuganje v ožjem in širšem hodniku, uporaba palic, sprememba ritma smučanja, smučanje v celcu in snežnem parku.

V ceno je vključen tečaj, diploma in medalja. Tečajniki se pred pričetkom in zaključkom zberejo na zbornem mestu Alpske šole (vrh smučišča Uniorček), tam pa jih po koncu tečaja starši tudi prevzamete.

Plačilo tečaja se izvede po prejetem računa, ki ga pošljemo po emailu. Preverite cene paketov in se prijavite.

Tečaj poteka vsak dan od ponedelja 15. februarja do petka 19. februarja od 9.00 do 12.00 ure brez pavze.

Tečajniki do 12. leta ne potrebujejo negativnega testa, ostali pa potrebujejo negativen test, ki ni starejši od 7 dni ali potrdilo da so preboleli Covid.

Število tečajnikov je omejeno.

Galerija

  • dsc_8612
  • dsc_8629
  • dsc_8631
  • dsc_8634
  • dsc_8648
  • dsc_8652
dsc_8612dsc_8629dsc_8631dsc_8634dsc_8648dsc_8652

 

Paketi in cene

Zimske počitnice

Kakšne so prave zimske počitnice? Na snegu!
Cena: 120 €
5 dni od 15.2. do 19.2. 2021

 

Ker še ukrepi niso sproščeni v celoti ne moremo izvajati avtobusnih prevozov in kosila.

  • 5x tečaj od 9.00 do 12.00 – brez pavze
  • Medalja
  • Diploma
  • Dnevna smučarske karta na voljo za 18 EUR

Kako obleči otroka za smučanje ali boardanje?

Dobro je, če oblačila dihajo, saj ima tako vlaga zaradi znojenja neoviran dostop do zraka in otrokova koža bo suha. Seveda morajo tudi vodoodporna in naj nudijo tudi zaščito proti vetru, kar je na smučišču še posebej pomembno. Smučarska jakna se mora otroku v rokavih dobro prilegati, da vanje ne pride veter ali sneg. Pri rokavicah pazimo, da so nepremočljive, veliko bolj tople so takšne, ki imajo ločen predel le za en prst. Namesto šala priporočamo topel ovratnik, saj šal lahko med smučanjem zaplapola preko oči, kar je na smučišču lahko nevarno.

Kaj pa smučarska oprema?

Smučarska oprema je za starše velik finančni zalogaj. Za začetek opreme ni treba kupiti, temveč je mnogo ceneje, če si jo najprej sposodimo. Pri nas si lahko za otroke po ugodnih cenah najamete smuči, boarde, pancerje in otroške čelade. Opremo boste lahko pomerili, svetovali vam bomo, opremo pa bomo tudi primerno pripravili. Cena izposoje znaša 50 € za 1 mesec ali 100 € za celo sezono (10 sobot).

weightlifting
support

Za dodatne informacije in osebni posvet lahko pokličete Damjana na 041 786 994

 

Prijavnica za počitnice na snegu