Informacije o tečaju

Naša mini šola smučanja je namenjena predšolskim otrokom starim od 3 do 6 let. Otrokom želimo na zabaven, igriv in predvsem varen način pokazati osnove smučanja. Preko iger na snegu se seznanimo s smučarsko opremo in osnovami drsenja ter zaustavljanja na smučeh. Naučimo se zavijati po belih strminah in uporabljati žičnico.

Tečajnike pripeljejo starši na dogovorjeno zborno mesto, kjer jih tudi prevzamejo. Smučamo vsako soboto od 9.30 do 13.00.

Plačilo tečaja se izvede po prejetem računa, ki ga pošljemo po emailu. Preverite cene paketov in se prijavite.

S tečaji pričnemo januarja. V sezoni predvidevamo 7 sobotnih tečajev.

Izposoja opreme

Smučarska oprema je za starše velik finančni zalogaj. Pri nas si lahko za otroke, po ugodnih cenah najamete smuči, pancerje in otroške čelade. Tako Vam omogočimo, da se Vaši otroci naučijo vijuganja po belih strminah kvalitetno in ceneje. 

Galerija

 • dsc_7093
 • dsc_6559
 • dsc_4380
 • dsc_4267
 • dsc_4153
 • 03
dsc_7093dsc_6559dsc_4380dsc_4267dsc_415303

 

Paketi in cene

Paket 7 sobot

Z učitelji Alpske šole bo na snegu nepozabno!
Cena: 320 €
S tečaji pričnemo prvo soboto v januarju 2024
 • 7x tečaj od 9.30 do 13.00
 • Zaključna tekma
 • Medalja
 • Diploma

Dnevna smučarske karta na voljo po akcijski ceni 25,50 €

Kako obleči otroka za smučanje ali boardanje?

Dobro je, če oblačila dihajo, saj ima tako vlaga zaradi znojenja neoviran dostop do zraka in otrokova koža bo suha. Seveda morajo tudi vodoodporna in naj nudijo tudi zaščito proti vetru, kar je na smučišču še posebej pomembno. Smučarska jakna se mora otroku v rokavih dobro prilegati, da vanje ne pride veter ali sneg. Pri rokavicah pazimo, da so nepremočljive, veliko bolj tople so takšne, ki imajo ločen predel le za en prst. Namesto šala priporočamo topel ovratnik, saj šal lahko med smučanjem zaplapola preko oči, kar je na smučišču lahko nevarno.

Kaj pa smučarska oprema?

Smučarska oprema je za starše velik finančni zalogaj. Za začetek opreme ni treba kupiti, temveč je mnogo ceneje, če si jo najprej sposodimo. Pri nas si lahko za otroke po ugodnih cenah najamete smuči, boarde, pancerje in otroške čelade. Opremo boste lahko pomerili, svetovali vam bomo, opremo pa bomo tudi primerno pripravili. Cena izposoje znaša od 50 – 70 € za 1 mesec ali 120 – 150 € za celo sezono (10 sobot).

weightlifting

support

Za dodatne informacije in osebni posvet lahko pokličete Damjana na 041 786 994

 

Prijavnica za mini Alpsko šolo

  Smo največja šola smučanja v Sloveniji z najboljšimi učitelji na Rogli

  Odlikuje nas več kot 15 let izkušenj pedagoškega športnega dela. Svoje otroke nam je do sedaj zaupalo že več kot 10.000 staršev. V naši ekipi je več kot 30 usposobljenih učiteljev smučanja in boardanja. Promoviramo pozitiven odnos do snežnih športov in športa nasploh. Otroke vzgajamo otroke v samostojne in odgovorne smučarje, ki se vzorno vedejo na smučišču. Verjamemo v red in disciplino in varnost vselej dajemo na prvo mesto. Vseeno pa je učenje z nami sila zabavno in otroci se s starši vselej radi vračajo med nas.