support

Pred vami je prijavnica za tečaj smučanja za otroke vrtca Mavrica Vojnik. Tečaj je primeren za otroke od 4 let naprej. Dobimo se na zbornem mestu Alpske šole – vrh Uniorčka.

Termin:

– 6.3. do 13.3 2023 – 13.3 do 17.3 2023

 

Prijavnica za šolo smučanja 2023 – Vrtec Mavrica Vojnik

  Kako obleči otroka za smučanje ali boardanje?

  Dobro je, če oblačila dihajo, saj ima tako vlaga zaradi znojenja neoviran dostop do zraka in otrokova koža bo suha. Seveda morajo tudi vodoodporna in naj nudijo tudi zaščito proti vetru, kar je na smučišču še posebej pomembno. Smučarska jakna se mora otroku v rokavih dobro prilegati, da vanje ne pride veter ali sneg. Pri rokavicah pazimo, da so nepremočljive, veliko bolj tople so takšne, ki imajo ločen predel le za en prst. Namesto šala priporočamo topel ovratnik, saj šal lahko med smučanjem zaplapola preko oči, kar je na smučišču lahko nevarno.

  Kaj pa smučarska oprema?

  Smučarska oprema je za starše velik finančni zalogaj. Za začetek opreme ni treba kupiti, temveč je mnogo ceneje, če si jo najprej sposodimo. Pri nas si lahko za otroke po ugodnih cenah najamete smuči, boarde, pancerje in otroške čelade. Opremo boste lahko pomerili, svetovali vam bomo, opremo pa bomo tudi primerno pripravili. Cena izposoje znaša od 50 – 70 € za 1 mesec ali 120 – 150 € za celo sezono (10 sobot).

  weightlifting
  support

  Za dodatne informacije in osebni posvet lahko pokličete Damjana na 041 786 994